11111111111111

Претражи овај блог

четвртак, 18. мај 2017.

Подржите рад Црквене народне кухиње

Дужи низ година Верско добротворно старатељство се активно стара да најугроженијим суграђанима обезбеди квалитетан кувани оброк сваког радног дана.

Упркос тренутној економској кризи која влада у свету и код нас, милосрђем наших добротвора, трудом  волонтера и запослених у ВДС-у некако успевамо да испунимо своју мисију. Са циљем да и убудуће радимо несметано покренули смо низ акција за прикупљање финансијских средстава.

Добротом Епископа аустријско-швајцарског г. Андреја и свештенства храма Васкрсења Господњег у Бечу отворен је PayPal рачун на који се могу уплатити средства из целог света. На нашем сајту (https://starateljstvo.rs) се налази банер преко кога можете приступити страници са које можете извршити уплату за донацију Црквеној кухињи.

Поред PayPal рачуна, активиран је и кратки хуманитарни СМС број 2844, тако да ће наши суграђани у наредних годину дана моћи слањем СМС поруке на број 2844 (са или без текста у поруци) из било које мреже моћи да донирају за један оброк Црквеној кухињи.

Цена СМС поруке је 100 динара и целокупан износ се уплаћује Црквеној кухињи ВДС-а. У реализацији ове акције помогли су нам сви оператери мобилне телефоније у Србији (Телеком, Вип и Теленор). Захваљујемо им се на подршци коју нам на овај начин пружају. Ускоро ће почети са емитовањем и видео спот у циљу промоције рада Црквене кухиње и хуманитарног броја 2844.

Верско добротворно старатељство захваљује свима који су помогали рад Црквене кухиње до сада на било који начин и позива све који могу да и убудуће подрже рад Црквене кухиње.

Нема коментара:

Постави коментар